Smart Signs AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

SMART SIGNS AS er leverandør av etterlysende (fluoriserende) skilt og ledelinjer til installatører, skiltforhandlere og sluttkunder. Vi er spesialist på leveranser av løsninger iht. norsk standard NS3926:2017.

I nettbutikken er du velkommen til å handle til gunstige priser. Her kan du kjøpe alt du måtte trenge fra løse skilt for merking av brannslukkere til totalløsning for et prosjekt iht. NS3926.

Hvis du ønsker bistand til valg av riktige skilt, til prosjektering eller for å få anbefalt et dyktig installasjonsfirma, er det bare å ta kontakt. I tilfelle du savner skilt du er vant til å bruke eller trenger spesialskilt, så ordner vi dette. Ring oss på 22 14 14 15 eller send en mail.


Etterlysende ledesystemer er blitt en standard innen skilting av rømningsveier. Smart Signs har etablert seg som en ledende aktør gjennom å tilby spesialkompetanse og produktkunnskap kombinert med lave priser og høy materialkvalitet.

Installatør/Skiltforhandler:
Hvis du ønsker å representere våre produkter er du velkommen til å søke som Partner. Vi er ikke selv installatør, og konkurrerer derfor ikke med deg om oppdrag. Vi jobber gjerne hånd i hånd med våre partnere, og kan gi opplæring, oppfølging og råd om hvordan man setter opp et konkurransedyktig tilbud.

Se mer informasjon under Partner.


Sikkerhet i høysete:
Den beste og enkleste måten å sikre rømningsveier på er å benytte etterlysende skilt og lavtsittende ledesystemer. De vil alltid fungere uansett forhold. Den lavtsittende gjennomgående ledelinjen er synlig selv i røykfylte områder og leder de evakuerende hele veien ut av bygget.

Tryggere kan det ikke gjøres.

ALLE BILDER PÅ VÅRE NETTSIDER ER FRA PROSJEKTER MED ETTERLYSENDE SKILT OG LEDELINJER LEVERT AV SMART SIGNS AS


 

 

Trykk ENTER for Ã¥ søke

Vis priser inkl eller eks mva

Ink.mvaeks.mva
X